Ekasoftin tarjoamat jäsenedut

Jäsenkortti ja jäsennumero

Ekasoft ry:n jäsenenä saat jäsennumeron ja -kortin, joilla todistat jäsenyytesi peleissä, tapahtumissa sekä yhteistyökumppaneidemme liikkeissä ja verkkokaupoissa.

Tuntuvat alennukset pelien ja tapahtumien pääsymaksuista

Jäsenemme saavat tuntuvan alennuksen kaikkien järjestämiemme pelitapahtumien pääsymaksusta.

Etuoikeus osallistua Ekasoftin järjestämään toimintaan

Annamme jäsenillemme etuoikeuden päästä osallistumaan mm. järjestämillemme pelimatkoille ja kimppatilauksiin ennen ketään muita.

Esimerkkinä jäsenemme ovat etusijalla kevättalvisin järjestämillämme pelimatkoilla sisäpelipaikoille, kuten Helsingin The Back Alley CQC:lle. Reissun osallistujamäärä on hyvin rajattu, joten jäsenyydellä varmistat paikkasi matkalla. Pelimatkan hinta on jäsenillemme myös selvästi halvempi!

Hihanauhat, raatoliina ja velcromerkki

Ekasoftin jäseneksi liittyessäsi saat ilmaiset hihanauhat, "raatoliinan" ja Ekasoftin oman velcromerkin (yht. norm. 11,00€)

Tarvitset omat hihanauhat ja raatoliinan, jotta voit osallistua Ekasoftin sekä muiden suomalaisten pelinjärjestäjien järjestämiin peleihin.

Alennusta Ekasoftin myymistä tuotteista

Myymiemme tuotteiden jäsenhinnat ovat halvempia ja todella kilpailukykyisiä!

Vaikutusmahdollisuudet

Vain jäsenenä pääset vaikuttamaan Ekasoftin toimintaan ja tuomaan mielipiteesi esille yhdistyksen vuosikokouksissa. Paikallistoiminnan lisäksi ja sen kautta voit vaikuttaa suomalaiseen airsoft-harrastukseen jopa valtakunnallisella tasolla! Yhdistyksen vaikutusmahdollisuudet ovat merkittävästi suuremmat, kuin yksittäisen harrastajan.